2010 m. birželio 21 d., pirmadienis
Lietiniai su įdaru
Turiu nuostabius draugus, kurie taip pat labai mėgsta gaminti. Ačiū jiems už svetingumą ir puikius receptus. Galiu pasakyti, kad vienas iš jų pagamintų skaniausių patiekalų - paprasti lietiniai su įdaru. Elementaru, paprasta ir dieviškai skanu... Taigi...
...Šiandien: lietiniai su įdaru
Įdaras:
1 kepta (arba žalia) vištienos šlaunelė
8 vid. dydžio pievagrybiai
1 vidutinis svogūnas
4-6 skiltelės česnako
2 didesnės morkos
200 ml grietinėlės
prieskoniai
Lietiniai:
2 kiaušiniai
miltai
pienas
vanduo
aliejus
Iš pateiktų ingridientų sumaišome tešlą. Ji turėtų būti kaip skysta grietinė. Ir iškepame lietinius.
Grybus, vieštieną, svogūną ir česnaką susmulkiname, morką patarkuojame. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dedame grybus, kai jie šiek tiek apkepa, dedame morką, tada svogūnus ir česnakus. Kai daržovės apkepa ir suminkštėja, sudedame vištieną, pabarstome prieskoniais (galite naudoti įvairių pagal skonį) ir supilame grietinėlę. Viską patroškiname ant mažos ugnies.
Valgome rankomis vyniodami įdarą į blyną.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą