2009 m. lapkričio 22 d., sekmadienis
Krevetės su česnaku
Labai mėgstu jūros gėrybes... Tik pastebėjau, kad mažokai gaminu šių skanėstų. Pamačiau viename laikraštyje puikaus užkandžio receptą. Taigi...
...Šiandien: krevetės kepintos svieste su česnakais, sojos padažu ir vynu. (2-4 asmenims)
1 kg krevečių
50 g sviesto
nedidelė galvutė česnako (galima ir mažiau)
apie 100 g sojos padažo
100-200 ml vyno (geriau tiktų baltas)
Atšaldytas krevetes reikėtų nulupti ir pakepinti ištirpintame svieste. Tada įspausti česnako, dar pakepinti. Supilti soją ir vyną. Viską patroškiname apie 5-10 min.
Prie užkandžio tiktų skrudinti prancūziško batono gabaliukai.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą