2009 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Krevetės su česnaku


Labai mėgstu jūros gėrybes... Tik pastebėjau, kad mažokai gaminu šių skanėstų. Pamačiau viename laikraštyje puikaus užkandžio receptą. Taigi...

...Šiandien: krevetės kepintos svieste su česnakais, sojos padažu ir vynu. (2-4 asmenims)

1 kg krevečių
50 g sviesto
nedidelė galvutė česnako (galima ir mažiau)
apie 100 g sojos padažo
100-200 ml vyno (geriau tiktų baltas)

Atšaldytas krevetes reikėtų nulupti ir pakepinti ištirpintame svieste. Tada įspausti česnako, dar pakepinti. Supilti soją ir vyną. Viską patroškiname apie 5-10 min.

Prie užkandžio tiktų skrudinti prancūziško batono gabaliukai.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą